Bloggar Pelle om maskinaffären?

Nej - Inte om Maskinaffär
 
Vad är ens en maskinaffär? Den frpågan har jag fått mpånga gånger, det är som om varken Larsson eller Axel har någon känsla för vad som är och inte är. Det förvånar, främst eftersom minst en av dem har fått det förklarat för sig men det verkar som om det ändå inte landade. Det är ta mig tusan som om de var radiostyrda hela bunten. Larsson är ju imbicill hävdas det, och Axel tror jag inte ens är korrekt. Det är ett taget namn, det är bara på låtsas. Som en radiostyrd eldriven bil, som en radiostyrd robot...ja, det är som om hela bunten styrs av vad man på engelska skulle kalla...
 
Remote Control
 
Ja, det är faktiskt så. Som om alla var tröga arbetare från tegelbruket i Hedemora som gick på autopilot, styrda som av en remote control. Fjärrstyrda robotar, lydiga lakejer och mycket mer gör mig trött. Så, så trött. Men på uppsidan så tror jag att jag vann. Jag tror att han har blivit arg nu. Det var exakt vad jag sa. han har ett väldigt dåligt humör ungjäveln min. Jag har inte ens använt hälften av de knep jag har i rockärmen. Inga nålar under naglarna, ingen vattenbräda och ytterst lite av annan liknande uppmuntran. Knepet? Jag hittade hans svaga punkt: hans barn. Vilken mjukis man har uppfostrat, eller det är nog hans Mamma som är problemet. Hon dog dessutom, så det gav mig fördel. Det är sånt som vissa missar, men det är ett effektivt sätt. Låt mig förklara hur jag menar. Det kanske låter illa, men det är det verkligen inte. Det är ett av många knep jag har lärt mig genom åren. Jag har redan snuddat vid det, men jag har inte besträmt mig för om det är något jag vill delge er i sin helhet. Det är MITT knep, det är JAG som vinner och vänta nu? Okej, detta blev märkligt. När jag söker efter andra som har samma tankar och knep så hitttar jag de mest oväntade saker. Google måste vara en sökmotor på väg att tyna bort, hur fanken kan detta vara vad jag hittar?
 Om inte detta är ett aprilskämt förstår jag inget alls. Och inte kom jag mig för att prata ett dugg om företag, remote control eller ens om en enda maskinaffär. Jag föll på eget grepp, jag föll på min egen axel. Och om ni tror att detta ÄR Axel, då tror ni fel. Förtfattare för dagen är ingen mindre än Per "Fritzl" Larsson d.ä. Nu tar jag mitt pick och pack och letar upp en barnvagn att välta! Men innan dess dagens första "Bantningsshake" - Absolut Mättnadskänsla kallar jag den. Rivig.